Cruis’n Blast DX

Aja hurjaa vauhtia – 200 mailia tunnissa – vilkkaan Lontoon kaduilla, ihmettele eksoottista  Madagaskaria, poikkea Rion kuuluisilla karnivaaleilla, koe huippumoderni Singapore ja aja läpi koskemattoman Death Valleyn Yhdysvalloissa. Jokainen rata on täynnä äärimmäisiä olosuhteita, upeaa mielikuvitusta, huippumaisemia ja kaiken kruunaavat upeat erikoistehosteet. Peliauton runko simuloi superautoa, mikä auttaa saamaan kaiken irti ajokokemuksesta. Pelissä on HD-grafiikka ja jännittävät erikoistehosteet. Surround-äänijärjestelmä takaa mahdollisimman realistisen äänen, mikä on myös yksi kehittäjän tärkeimmistä uudistuksista.

 

Mario Kart Arcade GP DX

Hauska kilpa-ajopeli sarjakuvahahmoilla. 32 erilaista rataa eri maailmoissa ja paljon ylimääräisiä tehtäviä kilpailun aikana tekevät pelistä erittäin monipuolisen.

”Alter Ego” -tilassa pelaaja kilpailee ”ghost racer” -kilpailijan kanssa, eli pelissä aiemmin parhaiten menestyneen pelaajan kanssa.

Peliin on lisätty yli 10 uutta rataa sekä lentokarttoja.

 

 

MotoGP 42″ DX Single

RAW THRILLS ilahduttaa taas fanejaan uudella pelillä, joka toimii virallisen MOTO GP-lisenssin alaisuudessa.

Pelaajalla on mahdollisuus osallistua kilpailuun kuuluisilla moottoripyöräilijöillä, pelaaja voi olla esimerkiksi Valentino Rossi, Jorge Lorenzo tai Mark Marquez.

Pelissä on upea HD-näyttö: Etukamera, joka ottaa pelaajasta kuvan ja siirtää sen näytölle. Etupuolella oleva tuuletin saa pelaajan tuntemaan tuulen kasvoillaan. Online-tila mahdollistaa kilpailujen järjestämisen paitsi viereisellä laitteella pelaavan kaverin kanssa, myös samaan aikaan pelaavien ihmisten kanssa ympäri maailmaa.

Testaa taitojasi ja kykyjäsi kolmella vaikeustasolla kymmenellä tunnetulla reitillä.

SnoCross 42″ DX Motion Single

Moottorikelkkasimulaattori on varustettu liikkuvalla alustalla, joka mahdollistaa pelaamisen realistisilla liikkeillä. Peli on varustettu 42 tuuman näytöllä. Valittavanasu on kuusi erilaista  moottorikelkkaa ja seitsemän reittiä eri puolilla maailmaa (Ranskassa, Etelämantereella, Kiinassa, Alaskassa, Washingtonissa, Moskovassa ja Coloradossa). Pelaajat voivat tehdä huimia temppuja sekä ampua lumipalloja kilpaillessaan voitosta.

 

 

 

 

 

Super Cars 42″ DX

Henkeäsalpaava superautokisa!

Nopeampia kuin luodit! Super Cars – enemmän kilpa-ajoa kuin missään muussa vastaavassa pelissä. Pelaajat ja katsojat hämmästyvät pelin yksityiskohdista, sillä niihin on todella kiinnitetty huomiota. 27 erilaista rataa (uusia ja päivitettyjä edelliseen versioon verrattuna), 10 uutta Super Cars -mallia, uusia temppuja ja yli 20:n pelaajan leaderboard.

 

 

 

Aliens Armageddon 55″ DX

Aliens Armageddon Arcade on ammuntasimulaattori, jossa pelaajat pelastavat maapallon avaruusolioiden hyökkäykseltä. Peliautomaatissa on realistinen grafiikka ja taisteluäänet.

 

 

Kuvia vieraille: